2011-10-25(Tue)
昼間はあんなに暑くて、カラスも水浴びしてたのに、夜になってぐっと冷えてきました。
寒冷前線がとおるのでしょうか。
明日は冷えそうです。
鍋に油をしいて、大根を両面焼きます。
焦げめがついたら、鶏肉、水、醤油、酒、みりんを入れて煮ます。
大根が柔らかくなったらできあがり。
だしをとらなくても、大根と鶏肉の旨味で十分美味しいです。
I saw a crow taking a bath in the daytime,but was colder and colder in the evening.
I wonder a cold front is moving through mainland Japan.
Tomorrow morning will get downright chilly.
Fry cut radish with oil until it becomes golden brown.
Add water,soy sauce, mirin and sake,and then cook them.
ちなみにそのカラスくんです。A crow taking a bath.
これがほんとのカラスの行水!?
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