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厚揚げネギソース The atsu-age with green onion sauce
写真(1)
今年は緑のカーテンがブームです。
実は部屋が東向きのため暑いので、毎年やっていたのですが、ネットがうまくはれなかったり、ゴーヤが育たなかったり、毎年失敗・・・。
何度目の正直かで今年はうまくいきそうです。

厚揚げはフライパンで焼きます。
みじん切りの葱、醤油、酢とおろした生姜を和えます。
千切りキャベツのうえに厚揚げをのせて、ソースをかけます。
できあがり。

生姜も葱もたっぷりが美味しいです。
今年は朝顔と風船かずらが植わっています。

The "green curtains"boom is happening this summer as a result of the lack of electricity following the accident at the Fukushima nuclear power plant.
Green curtains is save as much electric power as possible on air conditioning.

Fry the atsu-age(deep-fried tofu).
Mix finely-chopped green onion,grated ginger,soy sauce and vinegar.
Place the atsu-age on shredded cabbage and sauce.


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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
2011年8月発売
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