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かつおのたたき Seared katsuo (bonito)
写真(2)
大きなカボスをいただきました。
脂がのってきた旬のカツオにぴったり。
ニンニクやみょうがもたっぷりです。

かつおのサクはあぶって、氷水にさっとつけ、一口大に切ります。
ニンニク、みょうが、青紫蘇を刻んでのせます。
カボスを添えてできあがり。

醤油やポン酢などお好みで。
お酒がすごーくすすみます。

Grill and put bonito in ice water,then cut it into bite-size pieces.
Chop up garlic,myoga and Japanese basil, then put them on bonito.
Place citrus.
You have it dipped in their favorite sauce, such as soy sauce and ponzu sauce.

It goes with sake.
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
2011年8月発売
インタビューを受け、写真付きで掲載されています
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