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豚肉とネギの生姜炒め Saute of pork and green onion with ginger

10月も今日で3日め。
朝はずいぶんと冷え込みました。
踊り(日本舞踊)の稽古ではずいぶんと汗をかくのですが、帰り道、油断すると風邪ひきそうです。

醤油、みりん、酒、砂糖と生姜をすりおろしたものを混ぜ、豚肉を漬け込みます。
フライパンに油をしいて、豚肉を炒め、火がとおったら、葱を加えます。
最後に漬け汁を少し足してざっと混ぜてできあがり。

生姜はたっぷりが美味しいです。
葱と生姜で、明日も元気いっぱいです。

Today is October 3rd.It was very cold in the morning and the evening.
I took a Japanese classical dance lesson and sweated,I thought I was catching a cold on the way home.

Marinate the pork in soy sauce,mirin,sake,sugar and grated ginger for a while.
Saute the pork until cooked and then add green onions.
Dress it with the sauce left in the pan
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
2011年8月発売
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