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焼き大根の煮物 Cooked radish and chicken


昼間はあんなに暑くて、カラスも水浴びしてたのに、夜になってぐっと冷えてきました。
寒冷前線がとおるのでしょうか。
明日は冷えそうです。

鍋に油をしいて、大根を両面焼きます。
焦げめがついたら、鶏肉、水、醤油、酒、みりんを入れて煮ます。
大根が柔らかくなったらできあがり。

だしをとらなくても、大根と鶏肉の旨味で十分美味しいです。

I saw a crow taking a bath in the daytime,but was colder and colder in the evening.
I wonder a cold front is moving through mainland Japan.
Tomorrow morning will get downright chilly.

Fry cut radish with oil until it becomes golden brown.
Add water,soy sauce, mirin and sake,and then cook them.

ちなみにそのカラスくんです。A crow taking a bath.
DSC05765.jpg
DSC05764.jpg
これがほんとのカラスの行水!?
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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