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ブロッコリーと厚揚げの胡麻和え Broccoli and deep-fry tofu dressed in a sesame sauce
写真(12)
用事があって朝から一日、お台場に出かけていました。
ここは道幅広く、緑もあってとっても綺麗に整備されているのですが、どこか無機質で、でも海が見えて船がいて、面白いところです。
夜になると、まるで自由の女神からみたNYCや香港のようで旅行者気分が味わえます。

ブロッコリーは房に分けて茹でます。
厚揚げは油抜きして、一口大に切ります。
胡麻をすり、醤油と砂糖少々を加え、ブロッコリーと厚揚げを和えます。
できあがり。

Today I went to Odaiba,which is the Tokyo Waterfront City.
The views from Deck in Odaiba to watch the heart of Tokyo are like those of Hong Kong or NYC.

Boil the broccoli.
Pour boiling water over the deep-fry tofu to rinse off excess oil and then cut it.
Grind sesame seeds,then add say sauce and a little sugar.
Dress the broccoli and the deep-fry tofu in a sesame sauce.

これはお台場でなくて、だいぶ前に訪れた香港です。
確か、香港島側から見た光景。
This is a picture of Hong Kong,where I visited many years ago.
The views from Hong Kong Island.
gohan 054




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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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