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新玉ねぎの醤油煮 Boiled spring onion
写真 (1)
新玉ねぎが出てくるこの時期になると必ず作る一品。
ほんとに簡単なのですが、新玉ねぎの柔らかさと甘みが味わえて美味しいんです。
ぜひお試しください。

新玉ねぎは皮をむいて、半分か4分の1に切ります。
厚手の鍋に、新玉ねぎと醤油、酒を入れて蓋をして火にかけます。
沸騰したらとろ火にします。
火をとめ、味をふくませてできあがり。

近所の梅の花もやっと満開になりました。
早く暖かくなってほしいです。

This is very easy recipe,but spring can also be tasted.

Cut spring onions in half or quarters.
Put spring onions in heavy pan and pour sake and soy sauce.
Cover and heat.
When it comes to the boil, lower the flame and let simmer for a few minutes.
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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