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きゅうりの一夜漬け overnight cucumber pickles

昨夜から急に涼しくなりました。
過ごしやすくて有難いけど、この寒暖に体調も崩しやすいです。
友人に会ったら「あとでうがいしておいてね。いま風邪ひいてるの」とのこと。
はい、アルコール消毒しておきます。

きゅうりは麺棒でたたいて、一口大に切ります。
きゅうり、生姜のみじん切り、たたいた梅干し、塩昆布を混ぜて、冷蔵庫で一晩置きます。
できあがり。

たくさんのきゅうりもあっという間になくなります。
箸休めにも酒肴にもぴったりです。

We tend to be sick,because of hot/cool days.
My health method is to eat and drink and sleep well.

Beat the cucumbers with rolling pin and cut into bite-size pieced.
Mix the cucumbers,minced gingers and umeboshi (pickled plums),kelp.
Keep them in the refrigerator overnight.
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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