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ゴーヤと舞茸の炒めもの fried goya and mushroom

今夏はもうおしまいだよ、とお庭でとれたゴーヤをいただきました。
トマトも胡瓜も一年中手に入りますが、やはり旬のものがいちばんです、

フライパンに油をしいて、豚肉を炒めます。
火がとおったら、切ったゴーヤと舞茸を加えます。
塩、胡椒で味つけてできあがり。

好みで一味唐辛子をふっても美味しいです。
野菜も魚も、旬を心がけたいと思っています。

I have the goya late in a season.

Fry the pork in the pan until cooked.
Add the goya and maitake mushrooms.
Add salt and pepper.

Provision in season makes a rich house.


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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
2011年8月発売
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