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ネギ塩焼きそば Leek fried noodles


雨の一日となりました。
夜には珍しく霧がたちこめています。
ちょっと幻想的です。

フライパンに、胡麻油をいれ、みじん切りの生姜、続いて斜め切りにした葱を入れて炒めます。
しんなりしてきたら、中華麺をほぐし入れ、酒と塩で味つけます。
できあがり。

ネギはたっぷり。
これだけなのに、びっくりするぐらいに美味しくなります。

It has been raining all day and it is foggy in the night.

In frying pan, heat sesami oil with minced ginfger and fry cutleeks until soft.
Add noodles,then salt and sake.

It is a tasty and simple recipe.
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
2011年8月発売
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