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豚タン葱塩焼き grilled pork tongue
写真 (1)
4月も半ばを過ぎたというのに、今日は冬型の気圧配置だそうです。
そんな中、珍しいものを見つけました。
牛タンならぬ豚タン。
これはワインにあいそうです。

フライパンに胡麻油をしいて、豚タンを炒めます。
焼き色がついてきたら、小口切りにした葱とえのき茸も加えます。
塩、胡椒してできあがり。

牛タンよりもくせがないようです。

It's a chilly day today although spring according to the calender.
Hope you are ok from catching a cold!

Fry the pork tongue with sesame oil.
Add the leaks and the enokidake mushrooms.
Season salt and pepper.
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プロフィール

さえこ Saeko

Author:さえこ Saeko
東京池袋にある割烹もり山を経営しています。
趣味は日本舞踊(坂東胡さ枝)と長唄三味線、和裁、旅行などなど。
I'm a Japanese restaurent MORIYAMA's owner and chef in Ikebukuro,Tokyo.
I have a lot of hobbies,playing Nihon buyo(Japanese traditional dance),playing the syamisen, sewing kimono and traveling around the world.

池袋 もり山 ホームページ
Moriyama homepage

http://moriyama.tokyo/'




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三菱総合研究所 編著 『フロネシス06』 消費のニューノーマル
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